Rever & Drage er et arkitektkontor bestående av tre sivilarkitekter med hovedkontor i Oslo og en filial i Flekkefjord. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge.


Vi liker arkitektur som står for en lek i alvoret, for arkitektonisk frekkhet og opposisjon. Lærd og enkel samtidig. Morsom uten å gjøre noe vesen av det, og uten å skille i særlig grad mellom humor og alvor. Poetisk uten å ødelegge for seg selv med krampeaktige eller klisjéfylte metaforer.


       

TOM AUGER, sivilarkitekt

Utdannet ved NTNU med spesialisering i komplekse bygg, konstruksjon og ombygging/transformasjon. Har også studert Kommunikasjonsteknologi ved NTNU, Matematikk ved UiB og Datateknikk ved HiB. Tidligere ansatt ved Reiulf Ramstad Arkitekter og Arkitektkontoret Ulf Røstøen i tillegg til diverse samarbeidsprosjekter med Pir2 Arkiteker.

E-mail: tom@reverdrage.no

Tel.: (+47) 970 44 400

MARTIN BEVERFJORD, sivilarkitekt

Utdannet ved NTNU med spesialisering innen arkitekturteori, semiotikk og trekonstruksjoner. Har også studert Statsvitenskap, Fargefilosofi og Arkitekturhistorie ved UiO og Historie ved UiB. Tidligere ansatt ved Hus Arkitekter, Byplanavdelingen i Trondheim kommune, Byutviklingsenheten i Kristiansand kommune og Niels Torp Arkitekter.

E-mail: martin@reverdrage.no

Tel.: (+47) 484 95 461

EIRIK LILLEDRANGE, sivilarkitekt

Utdannet ved NTNU med spesialisering i prefabrikasjon, fasadekomposisjon og trekonstruksjoner. Har også studert matematikk og biologi ved UiB. Tidligere ansatt ved Holm AS og NorDan AS.

E-mail: eirik@reverdrage.no

Tel.: (+47) 913 06 922

Rever & Drage AS
Claus Riis' gate 6A, 0457 Oslo       post@reverdrage.no       (+47) 484 95 461